Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasaptan tavuk almak

Rüyada kasaptan tavuk almak

Rüyada kasaptan tavuk almak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet eder.

Rüyada kasaptan tavuk almak gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak kendi işini kurmak için adım atacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Rüyada kasaptan tavuk almak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasaptan ciğer almak kazancın artacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kasap görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada kasaptan kıyma almak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasaptan et almak her şeyin yolunda gideceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kasapta çiğ et görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments