Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasalarla ekmek görmek

Rüyada kasalarla ekmek görmek

Rüyada kasalarla ekmek görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Rüyada kasalarla ekmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada ekmek kasası görmek kişinin kazancının artacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasayla ekmek görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kasalarla ekmek görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir kasa ekmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kasa ekmek görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada kasayla ekmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kasa kasa ekmek görmek her şeyin yolunda gideceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kamyon kasasına binmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, dertlerin başlayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments