Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal ve şahin görmek

Rüyada kartal ve şahin görmek

Rüyada kartal ve şahin görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartal ve şahin gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada şahin kartal görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Rüyada kartal veya şahin görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, her zaman şükür içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kartal ve şahin görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işaret eder.

Rüyada kartal yada şahin görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şahin yuvası görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru şahin görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, aksine daha da zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada şahin kuşu görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada şahin sürüsü görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments