Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahin yumurtası görmek

Rüyada şahin yumurtası görmek

Rüyada şahin yumurtası görmek işinin gücünün yaver gideceğine, günaha gireceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada şahin yumurtası gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada şahin yumurtası görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada kara şahin görmek çok güzel günler görüleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine inanılır.

Rüyada beyaz şahin araba görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada şahin görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kızıl şahin görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada şahin öldürmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahin sürüsü görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada şahin beslemek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments