Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal olmak

Rüyada kartal olmak

Rüyada kartal olmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kartal olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Rüyada kocaman bir kartal görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, müjdeli haberler alınacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine işarettir.

Rüyada tüysüz kartal görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada ölü kartal görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, tüm özlemini gidereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işarettir.

Rüyada beyaz başlı kartal görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalet eder.

Rüyada kartal tüyü görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, zafer elde edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kartal görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kartalın avlandığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments