Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal olduğunu görmek

Rüyada kartal olduğunu görmek

Rüyada kartal olduğunu görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada kartal olduğunu gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada kartal veya şahin görmek daha zengin hale geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada kartal eti yemek hayırlı bir yuva kurulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kartal yuvası görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal avlamak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işarettir.

Rüyada kartal resmi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada şahin kartal görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments