Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek terfi alamayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, umduklarını bulamayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek zahmet veren işlerin artacağına, duygularının karşılık göreceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek esenliğe kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek dertlerinin unutulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments