Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek sorunlarını aşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, fakir çocukları giydireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak verimi ve başarıyı yakalayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments