Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı yüzük takmak

Rüyada karşılıklı yüzük takmak

Rüyada karşılıklı yüzük takmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, işlere nazar değeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Rüyada karşılıklı yüzük takmak ruhuna hayrat yapılacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıklı namaz kılmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet eder.

Rüyada aşkına karşılık bulmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada karşılıklı çay içmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada karşılıklı şarap içmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada karşılıklı gülümsemek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments