Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı gelmek

Rüyada karşı gelmek

Rüyada karşı gelmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı gelmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada karşı gelmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneye karşı gelmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek işlerin yeni kapılar açacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaya karşı gelmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet eder.

Rüyada şeytana karşı gelmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada köpekle karşı karşıya gelmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öğretmene karşı gelmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çalışmaların beğeni almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments