Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haksızlığa karşı gelmek

Rüyada haksızlığa karşı gelmek

Rüyada haksızlığa karşı gelmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada haksızlığa karşı gelmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet eder.

Rüyada anneye karşı gelmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada babaya karşı gelmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla karşı karşıya gelmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Rüyada şeytana karşı gelmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı gelmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğretmene karşı gelmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalettir.

Rüyada köpekle karşı karşıya gelmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments