Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz kesildiğini görmek

Rüyada karpuz kesildiğini görmek

Rüyada karpuz kesildiğini görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, şanssızlık yaşanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada karpuz kesildiğini gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada karpuz kesip dağıtmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada karpuz kesip yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada karpuz kesildiğini görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kederleneceğine alamet eder.

Rüyada yarılmış karpuz görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sadece karpuz görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sevindirici haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kırılmış karpuz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments