Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış karpuz görmek

Rüyada kırılmış karpuz görmek

Rüyada kırılmış karpuz görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış karpuz gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Rüyada karpuzun kırıldığını görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada karpuz kırıldığını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz kırılması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mallarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış karpuz görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına inanılır.

Rüyada karpuz tarlası sulamak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü karpuz görmek büyük hatalar yapacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve karpuz görmek düşmanlarla beraber oturmaya, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada karpuz yemek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments