Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz içi görmek

Rüyada karpuz içi görmek

Rüyada karpuz içi görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz içi gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada içi yeşil karpuz görmek hakkını yedirtmeyeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada karpuz içi görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi boş karpuz görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi beyaz karpuz görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi kırmızı karpuz görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz çekirdeği görmek kazancının tükenmeyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin karpuz verdiğini görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments