Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının içindeki bebeği görmek

Rüyada karnının içindeki bebeği görmek

Rüyada karnının içindeki bebeği görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada karnının içindeki bebeği gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada karnın içinde bebek görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada karnının içindeki bebeği görmek maddi kayıpların sona ereceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnının içinde bebek görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada kar içinde bebek görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada karların içinde görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karların içinde yılan görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlar içinde olmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde kar görmek belaya ve derde düşeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments