Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlar içinde olmak

Rüyada karlar içinde olmak

Rüyada karlar içinde olmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, isabetli kararlar alacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Rüyada karlar içinde olmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada karnının içinde yılan görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bazı sırların açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kar içinde çiçek görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar içinde yüzmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karların içinde yılan görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnının içinde bebek görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada kar içinde bebek görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar içinde oturmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kar içinde kalmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments