Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebekle konuşmak

Rüyada karnındaki bebekle konuşmak

Rüyada karnındaki bebekle konuşmak istemediği halde borçlanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebekle konuşmak gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada karnındaki bebekle konuşmak modern insanlarla tanışılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebekle konuşmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin kıpırdadığını görmek dilediği gibi yaşayacağına, büyük bir mala sahip olacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments