Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karların üzerinde yürümek

Rüyada karların üzerinde yürümek

Rüyada karların üzerinde yürümek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Rüyada karların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada karların üzerinde yürümek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Rüyada karlı dağda yürümek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada kar yağarken yürümek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı yollarda yürümek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kar altında yürümek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada karlı dağlarda yürümek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı havada yürümek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar içinde yürümek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments