Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının akrabasını görmek

Rüyada arkadaşının akrabasını görmek

Rüyada arkadaşının akrabasını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, şansa, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının akrabasını gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada arkadaş akraba görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının akrabasını görmek geniş geniş yaşayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş ve akraba görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada akraba ve arkadaşları görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akraba arkadaş görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada akrabanın mezarını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada akrabayla yolculuk etmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments