Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle aldatmak

Rüyada eski sevgiliyle aldatmak

Rüyada eski sevgiliyle aldatmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aldatmak gördüyseniz:

  • Her şey bittiğinde kendinizi diğerleri için çok fazla şey yapmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi aldatmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, dertlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aldatmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini eski sevgiliyle aldatmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aldatmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments