Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık yatak görmek

Rüyada karışık yatak görmek

Rüyada karışık yatak görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada karışık yatak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada karışık yatak görmek ticarette yol katedeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karışık eşya görmek onlar tarafından çok sevileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işarettir.

Rüyada işyerinde karışıklık görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ilişkilerin noktalanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karışık kıyafetler görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karışık oda görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karışık görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada karışık çerez yemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments