Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık görmek

Rüyada karışık görmek

Rüyada karışık görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karışık gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Rüyada karışık şeyler görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kazancını iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin karışık olduğunu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Rüyada saçı karışık görmek aradığı çareleri bulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada karışık dolap görmek çalışıyorsa terfi alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada karışık olaylar görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada karışık renkli elbise giymek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karışık kalabalık görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karışık çerez görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, gönül gözünün açılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments