Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık renk görmek

Rüyada karışık renk görmek

Rüyada karışık renk görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, sıkılacağı bir haber almaya, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada karışık renk gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada karışık renkli gelinlik görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bedeninin şifa bulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada karışık renk görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada karışık renkli elbise giymek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada karışık renkli yılan görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada karışık renkli eşarp görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karışık renkler görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada yağmurla karışık kar görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments