Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık çanta görmek

Rüyada karışık çanta görmek

Rüyada karışık çanta görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karışık çanta gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada karışık çanta görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada karışık yılan görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, günahların da affolacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada karışık dondurma görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karışık meyve ağacı görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, her şeyin gönlünce olacağına inanılır.

Rüyada karışık kızartma yemek alim ve bilge insan olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karışık renkli elbise giymek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada karışık meyve toplamak dileklerin kabul olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada karışık kuruyemiş görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments