Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık yılan görmek

Rüyada karışık yılan görmek

Rüyada karışık yılan görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hanesine güneş doğacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karışık yılan gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada karışık renkli yılan görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, önünün kapanacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalettir.

Rüyada karışık yılan görmek kırgınlıkların biteceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada karışık çiçek görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karışık çamaşır görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada karışık bir ev görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Rüyada karışık dolma görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini karışık görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, şifa ve moral bulacağına yorulur.

Rüyada karışık iplik görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments