Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca üstünde görmek

Rüyada karınca üstünde görmek

Rüyada karınca üstünde görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yetki sahibi olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını gidereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada karınca üstünde gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada karıncaları üstünde görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde karınca görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada üstünde karınca görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine inanılır.

Rüyada elinin üstünde karınca görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada karınca üstünde görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, karşılıksız bırakmayacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Rüyada üstünde karıncalar görmek aniden evlilik kararı alacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada karıncayı üstünde görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments