Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde karınca görmek

Rüyada üstünde karınca görmek

Rüyada üstünde karınca görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada üstünde karınca gördüyseniz:

  • Karşılamakta zorlanabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada karıncaları üstünde görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada karıncanın üstünde gezdiğini görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret eder.

Rüyada halı üstünde karınca görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Rüyada yatağın üstünde karınca görmek kime gideceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada elinin üstünde karınca görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kızına daima sahip çıkacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karınca üstünde görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada halının üstünde karınca görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karıncayı üstünde görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments