Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını yanmış görmek

Rüyada arkadaşını yanmış görmek

Rüyada arkadaşını yanmış görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanmış gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını yanmış görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin yanmasını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalettir.

Rüyada sevgiliyle yan yana oturmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Rüyada yanmış civciv görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Rüyada yan yatan birini görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yanliş yola gitmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments