Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, giden birinin geri döneceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, işinde başarılı olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar kanalıyla para kazanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada kardeşin hamile olduğunu görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşimin hamile olduğunu görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi hamile görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşi hamile görmek parasını ve işini kaybedeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşi hamile görmek iflas edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini hamile olarak görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments