Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşimi hamile görmek

Rüyada kardeşimi hamile görmek

Rüyada kardeşimi hamile görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başına türlü belalar geleceğine inanılır.

Rüyada kardeşimi hamile gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada hamile kardeşini görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kardeş görmek sonuçtan memnun kalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada kardeşini hamile olduğunu görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşin hamile olduğunu görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, hayra ve esenliğe, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına inanılır.

Rüyada kardeşin hamile olduğunu görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini hamile olarak görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşi hamile görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments