Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin düğününü görmek

Rüyada kardeşinin düğününü görmek

Rüyada kardeşinin düğününü görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, bolluk ve bereketin artacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin düğününü gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kardeşin düğününü görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin düğün görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine yorulur.

Rüyada kardeşimin düğününü görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşinin düğününü görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin düğününü görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşin düğün görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeş düğünü görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada erkek kardeşimin düğününü görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments