Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşimin düğününü görmek

Rüyada kardeşimin düğününü görmek

Rüyada kardeşimin düğününü görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimin düğününü gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada kardeşin düğününü görmek aile huzurunuzun bozulacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin düğün görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşimin düğününü görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada kardeş düğün görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşinin düğününü görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin düğününü görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kardeş düğünü görmek son model arabaya sahip olacağına, hastalıkların son bulacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada erkek kardeşimin düğününü görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments