Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşin düğün görmek

Rüyada kardeşin düğün görmek

Rüyada kardeşin düğün görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, işlerin hafifleyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada kardeşin düğün gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek kardeşimin düğününü görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşin düğününü görmek kimseyle konuşmayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin düğün görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada kardeşimin düğününü görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kardeş düğün görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşin düğün görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeş düğünü görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments