Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını siyah elbiseli görmek

Rüyada arkadaşını siyah elbiseli görmek

Rüyada arkadaşını siyah elbiseli görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını siyah elbiseli gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını siyah elbiseli görmek yeni bir makama sahip olunacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, işlerin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, hidayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadife elbise görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz elbise giymek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah takım elbise almak iyileşme göstereceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Rüyada siyah elbise giyen kadın görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments