Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda gitmek

Rüyada karda gitmek

Rüyada karda gitmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada karda gitmek gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada arabayla karda gitmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda arabayla gitmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada karda gitmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karda ava gitmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yeni bir hayat kuracağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin karda yürüdüğünü görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda futbol oynamak bir şeyden zarar görmeye, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda mantar görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kredi kartlarını çaldırmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments