Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda dans etmek

Rüyada karda dans etmek

Rüyada karda dans etmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada karda dans etmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada karda dans etmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, duyguların karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada dans ettiğini görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, zaferler kazanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dans eden birini görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada askerle dans etmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada dans etmek attığı adımların boşa gideceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada bir bayanla dans etmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde dans etmek geleceğe dair planlar yapacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulur.

Rüyada atatürkule dans etmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hasretliğin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments