Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dans ettiğini görmek

Rüyada dans ettiğini görmek

Rüyada dans ettiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dans ettiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada sevgilisinin dans ettiğini görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, her istediğini elde edeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birilerinin dans ettiğini görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, para sıkıntısı çekeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla dans ettiğini görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Rüyada birinin dans ettiğini görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada erkekle dans ettiğini görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin dans ettiğini görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada okulda dans ettiğini görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle dans ettiğini görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments