Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda ata binmek

Rüyada karda ata binmek

Rüyada karda ata binmek sorunların tek kalemde silineceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karda ata binmek gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada karda ata binmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yaşama hevesinden olacağına tabir olunur.

Rüyada karda bisiklete binmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kara ata binmek bolluk ve bereket yaşayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ata binmek ve atla konuşmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan ata binmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, iyi şeyler yaşayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında ata binmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ata yan binmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret eder.

Rüyada huysuz bir ata binmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments