Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara ata binmek

Rüyada kara ata binmek

Rüyada kara ata binmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Rüyada kara ata binmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Rüyada kara ata binmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor ata binmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Rüyada zayıf ata binmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet eder.

Rüyada kızıl bir ata binmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada birinin arkasında ata binmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, eşine değerli hediyeler alacağına yorulur.

Rüyada uçan beyaz ata binmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata binmek ve inmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla ata binmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, rakipsiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments