Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan ata binmek

Rüyada uçan ata binmek

Rüyada uçan ata binmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada uçan ata binmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Rüyada uçan ata binmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan beyaz ata binmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil ata binmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada tahta ata binmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, çektiği zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz ata binmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızla ata binmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip ata binmek elini haramdan uzak tutacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada al ata binmek alınganlıkların hasıl olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments