Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda asker görmek

Rüyada karda asker görmek

Rüyada karda asker görmek tecrübe sahibi olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada karda asker gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada karda asker görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, işinin aksayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret eder.

Rüyada karda yürüyen asker görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada arabayla karda gitmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Rüyada karda yatmak çaresizliğinin büyüyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalettir.

Rüyada karda yürürken görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalettir.

Rüyada karda ava gitmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda para bulmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kredi kartı kırmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments