Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta güneş görmek

Rüyada karanlıkta güneş görmek

Rüyada karanlıkta güneş görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta güneş gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta güneş görmek hakkını savunamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşi karanlık görmek kimseden korkmayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek kazancının azalmayacağına, başarılarının çoğalacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada güneşin doğmasını izlemek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşten kararmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada güneş sistemini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş tanrısı görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada güneşin batmadığını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments