Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karadut görmek

Rüyada karadut görmek

Rüyada karadut görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, zenginleşeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada karadut gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada karadut toplamak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karadut reçeli görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada karadut yemek ve toplamak küs kimselerin barışacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına işarettir.

Rüyada karadut ağacı görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karadut suyu içmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada karadut görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulur.

Rüyada karadut yemek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Rüyada karadut satmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments