Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karadut satmak

Rüyada karadut satmak

Rüyada karadut satmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, ferahlığa çıkılacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karadut satmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada karadut satmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karadut suyu içmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karadut toplamak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan karadut yemek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karadut yemek ve toplamak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada karadut yemek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karadut ağacı görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Rüyada karadut görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments