Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada yüzdüğünü görmek

Rüyada karada yüzdüğünü görmek

Rüyada karada yüzdüğünü görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, isteklerinin erteleneceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, içsel güvensizliklerinize inanılır.

Rüyada karada yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada karada yüzmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karada yüzdüğünü görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada karada köpekbalığı görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karada gemi görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, koyu muhabbette kalacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada gemiyi karada görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığını karada görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karada timsah görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments