Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada balina görmek

Rüyada karada balina görmek

Rüyada karada balina görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada karada balina gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada karada balina görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada karadeniz görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerin son bulacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karadenize gitmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada timsahı karada görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Rüyada karada yürüyen balık görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada karada yüzmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada karadeniz bölgesini görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada karada gemi görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments