Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karada balık görmek

Rüyada karada balık görmek

Rüyada karada balık görmek varlık içinde yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, muradın yerine geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada karada balık gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada karada yürüyen balık görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işarettir.

Rüyada karada canlı balık görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada balığı karada görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada karada balık görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada yunus balığını karada görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karadenizi görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Rüyada karada gemi görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi karada görmek onların güvenini sarsacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments