Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı karada görmek

Rüyada balığı karada görmek

Rüyada balığı karada görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, mutlu günler yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığı karada gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada yunus balığını karada görmek yol kat edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada karada yürüyen balık görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada karada balık görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalettir.

Rüyada karada canlı balık görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada balığı karada görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karada yüzmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada timsahı karada görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalettir.

Rüyada gemileri karadan yürütmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments