Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara saban görmek

Rüyada kara saban görmek

Rüyada kara saban görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada kara saban gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada kara saban görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işarettir.

Rüyada sabanla çift sürmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sakıp sabancıyı görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi dövmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Rüyada kara para görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, söylediklerinin çıkacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara sülük görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara helva görmek kendisini işine veremeyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sorunlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments