Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara elbiseli kadın görmek

Rüyada kara elbiseli kadın görmek

Rüyada kara elbiseli kadın görmek görmediği yerlere gideceğine, pek çok olumlu gelişmelere, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara elbiseli kadın gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Rüyada kara elbiseli kadın görmek haksızlık edeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Rüyada kara elbise görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kara kadın görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kara yüzlü kadın görmek hem de sevdiklerinin olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, azap çektiğine delalet eder.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments